Drijvend terras

Een drijvend terras is een mooie uitbreiding van een buitenruimte op het water. Anders dan bij een standaard terras is een drijvend terras gefundeerd op drijvers. Een drijvend terras staat dus niet vast in de bodem maar drijft op het water. Wilt u één of meerdere drijvende terrassen? Dan bent u bij Zederik Floatworks aan het goede adres.

Een drijvend terras van Zederik Floatworks bestaat uit een dekconstructie en drijvers. Voor het dek kan gekozen worden uit houten dekplanken, kunststof dekplanken, een slijtlaag of een topcoat. Hout is een mooi natuurlijk materiaal, maar heeft wel een kortere levensduur dan kunststof. Kunststof is duurder dan hout maar gaat wel langer mee en behoeft minder onderhoud. Onze terrassen worden prefab geproduceerd en komen (afhankelijk van de afmeting) in een geheel aan op locatie.

Drijvend terras bij uw drijvende woning

Bij uw mooie drijvende woning mag een buitenruimte natuurlijk niet ontbreken. Een tuin is voor veel mensen die wonen op het water niet mogelijk, maar een drijvend terras wel. Op een drijvend terras kunt u heerlijk zonnen, BBQ’en en samen zitten met familie en vrienden. Met een drijvend terras van Zederik Floatworks is van alles mogelijk. Afhankelijk van de grootte van uw terras kunt u hier zelfs een bubbelbad en overkapping op plaatsen.

Uw restaurant met drijvend terras

Heeft u een restaurant aan het water en wilt u deze uitbreiden? Dit kan met een drijvend terras. Zo realiseerden we onder andere een
drijvend terras in het centrum van Leiden voor restaurant Annies.

Terras met betonnen drijvers

In de markt zijn verschillende soorten drijvers te vinden waaronder veel kunststof of composiet drijvers. Zederik Floatworks werkt uitsluitend met betonnen drijvers. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor betonnen drijvers:

Modulair & koppelbaar

De drijvende steiger van Zederik Floatworks is modulair en koppelbaar. Dat wil zeggen dat verschillende ‘platformen’ aan elkaar gekoppeld
kunnen worden waardoor het platform groter wordt.

Samenwerking met Aannemersbedrijf Damsteegt

De drijvende terrassen van Zederik Floatworks worden gerealiseerd in samenwerking met ons moederbedrijf Aannemersbedrijf Damsteegt. Door deze samenwerking kunnen wij het drijvend terras van ontwerp tot plaatsing realiseren.