Over ons

Zederik bouw is een aannemer die het net even anders doet. Met bijzondere, innovatieve projecten en oog voor duurzaamheid is Zederik Bouw een verfrissende speler in de aannemerij.

Diensten

U kunt bij Zederik Bouw terecht voor de ontwikkeling, realisatie en renovatie van bouwprojecten. Utiliteitsbouw zoals hotels en kantoren, maar ook woningbouw behoren hierbij tot de mogelijkheden. Onze specialisatie is drijvend bouwen, zo ontwikkelde en realiseerde we al drie projecten met drijvende woningen.

Ontstaan

Zederik Bouw is ontstaan vanuit de samenwerking tussen waterbouwbedrijf Damsteegt en ontwikkelaar Balance d’eau. Met de hoeveelheid vraag die binnenkwam is besloten om een op zichzelf staand bedrijf op te richten; Zederik Bouw. Door de ervaring van beide bedrijven te combineren beschikt Zederik Bouw over veel kennis met betrekking tot planmatig bouwen, in het water en op het land.

Kracht van Zederik

De kracht van Zederik Bouw zit in de deelname aan de Damsteegt groep gecombineerd met de inzet van onze collega’s. Door samen te werken met Damsteegt beschikt Zederik Bouw over eigen materiaal, productie en jarenlange ervaring. Met Zederik Bouw heeft u een betrouwbare partner die met plezier en enthousiasme aan uw projecten werkt. Daarbij gaan wij oplossingsgericht te werk en denken we mee om tot het beste resultaat te komen.

logo aannemersbedrijf damsteegt
logo balance d'eau
logo zederik bouw