Vacature Werkvoorbereider

Wij hebben een nieuwe functie openstaan voor een werkvoorbereider utiliteitsbouw, woningbouw en unitbouw. Weet jij precies wat zich op de bouwplaats afspeelt en hou je graag van A tot Z de regie over je eigen projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder en misschien wordt jij wel onze nieuwe werkvoorbereider.

Jouw functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geef je ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Voor jou begint een project bij de overdracht vanuit de verkoop/ calculatie waarbij je alle essentiële informatie krijgt om het project voor te bereiden op de uitvoering. Jij controleert deze gegevens, stemt e.e.a. af met de opdrachtgever, architect, constructeur, toeleveranciers, onderaannemers en de uitvoering. Ook bestel je materiaal en stel je de benodigde werkplannen op. Uiteraard ben je daarbij alert op de bewaking van de kosten binnen het budget.

Door jouw goede projectcoördinatie worden projecten kwalitatief en binnen de afspraken opgeleverd.

Jouw profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in het uitwerken en/of voorbereiden van bouwprojecten voor uitvoering (bijvoorbeeld in de utiliteits-, woning- of unitbouw).
  • Je weet van aanpakken en hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen
  • Ervaring met het maken van technische tekeningen is een pré

Organisatie

Zederik Bouw is onderdeel van de Damsteegt Groep. Door deze samenwerking heeft Zederik Bouw eigen materiaal, productie en jarenlange ervaring. Zederik Bouw ontwikkelt, realiseert en renoveert bouwprojecten. Dit doen we in de utiliteitsbouw en woningbouw. Onze specialisaties zijn drijvend bouwen en bouwen met prefab elementen.

Enthousiast?

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!