Zederik bouw HOME     NIEUWS     PROJECTEN     OVER ONS     WERKEN BIJ ONS     CONTACT 0183- 731 250    
             
             
     

Waterwoningen Waterrijk

     
             
     
       
Plaats Woerden Status verkocht
Opdrachtgever Balance d'eau B.V. Soort project nieuwbouw water
Architect ZeinstraVerbeek Architecten    
       
   
     

In Woerden heeft Zederik Bouw in samenwerking met Balance d’eau de ontwikkeling en bouw verzorgd van 12 waterwoningen. Deze liggen in de recreatieplas ‘Cattenbroekerplas’ en maken deel uit van de wijk ‘Waterrijk’.

De luxe waterwoningen hebben een moderne uitstraling met vlakke muren in grijze en witte kleuren. In de woningen zijn grote ramen verwerkt om optimaal te kunnen genieten van het water om de woningen heen. Op de bovenste etage is het woongedeelte met een keuken en woonkamer, de slaapkamers en badkamer liggen deels onder het waterniveau.

Alle woningen zijn door middel van een toegangssteiger te bereiken vanaf de straat ‘Meer van Lugano’. In deze straat kunnen bewoners ook de auto parkeren. In de woning zijn twee bergingen verwerkt om bijvoorbeeld fietsen in te stallen.

Duurzaamheid was een belangrijk punt bij het ontwerp van de woningen, daarom zijn de woningen zo ontworpen dat ze een zeer hoge isolatiewaarde hebben. Daarnaast zijn veel woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtepompinstallatie.

Waterrijk woningen Woerden

Waterrijk woningen Woerden

Waterrijk woningen Woerden

   
 
         
             
   

Volg ons:

Instagram   Facebook   Linkedin

 

Neem contact met ons op!

Zederik bouw B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

E-mail:
info@zederikbouw.nl

0183 - 731 250

   
             
    © Zederik Bouw           DISCLAIMER           PRIVACY STATEMENT                       •                        Webdesign: Devaca